Jäsenyys

Jäsenyyttä voi hakea seuran hallitukselta täyttämällä tämä sivun lopussa olevan lomakkeen tai ottamalla yhteyttä seuran sihteeriin (sähköposti alvaraaltoseura(at)gmail.com). Seuran hallitus käsittelee jäsenhakemuksen, jonka jälkeen jäsenen nimi ja osoite liitetään seuran jäsenrekisteriin.

Alvar Aalto -seuran jäsenenä olet mukana tukemassa Alvar Aallon arkkitehtuuriperinnön vaalimista ja tunnetuksi tekemistä sekä arkkitehtuurin ja kuvataiteen vuoropuhelua.

Alvar Aalto -seuran jäsenenä saat jäsenkirjeen noin neljä kertaa vuodessa jäsenen ilmoittamaan osoitteeseen postitettuna, etuoikeuden osallistua kaksi kertaa vuodessa järjestettäville arkkitehtuuri- ja kuvataidematkoille sekä vuosittain jäsenmaksunsa maksaneille postitettavan jäsenkortin, joka oikeuttaa seuraaviin etuihin:

Jäsenedut 2021

Alvar Aalto -museo tarjoaa:

Jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet pääsevät Säynätsalon kunnantalolle, Alvar Aallon Riihitien taloon ja Alvar Aallon ateljeehen ilmaiseksi. Riihitien talo ja ateljee sijaitsevat molemmat Helsingin Munkkiniemessä.
Huomaathan, että näihin kaikkiin kohteisiin tulee hankkia pääsyliput verkkokaupasta: https://shop.alvaraalto.fi/tuote-osasto/paasyliput/

 • Jäsenen mukana tulevat vieraat pääsevät puoleen hintaan.
 • Kutsut museon näyttelyiden avajaisiin.
 • Museon omista julkaisuista ja Alvar Aalto Shop -tuotesarjasta 15% alennus. Museokaupat sijaitsevat Alvar Aalto -museossa ja Riihitien talossa sekä joulukuun 2020 alusta myös Jyväskylän keskustassa osoitteessa Kauppakatu 14. Jäsenalennus on käytettävissä myös verkkokaupassa shop.alvaraalto.fi jäsenkirjeen mukana tulevalla alekoodilla.
 • Aalto-museo luovuttaa tilansa maksutta seuran jäsentoiminnan tilaisuuksiin.
  Tietoa Aallon kohteista: www.alvaraalto.fi

Jyväskylän taidemuseo tarjoaa:

 • Taidemuseoon kaksi yhden hinnalla. Eli museon pääsymaksun puoleen hintaan vieraan kanssa sekä jäsenelle että vieraalle seuran jäsenkorttia näyttämällä.
 • Kutsut taidenäyttelyiden avajaisiin. Jos haluat kutsun, ilmoita yhteystietosi taidemuseolle Anna-Leena Pesoselle (puh. 014-266 4389 tai anna-leena.pesonen(at)jkl.fi).
  Tietoa taidemuseosta: www.jyvaskyla.fi/taidemuseo

Sunila Vintage Apartment tarjoaa:

 • Yöpyminen Sunila Vintage -huoneistossa Alvar Aallon suunnittelemassa rakennuksessa Kotkan Sunilassa seuran jäsenille hintaan 75€/vrk (norm. 95€/vrk/min. 2 vrk).
  Tiedustelut ja varaukset: janikylmanen@hotmail.com, 045 204 7993.
  Tietoa huoneistosta: https://www.facebook.com/SunilaVintage/

Karhuasunnot Kotkan Sunilassa tarjoaa:

 • Majoitus Sunila Design Stay -yksiössä Alvar Aalto -seuran jäsenille 25 % alennuksella normaalihinnasta. Normaalihinnat ja lisätietoa kohteesta löytyvät Airbnb-sivulta, johon on linkki Instagram-profiilissa: https://www.instagram.com/sunila_design_stay/?hl=fi 
  Huom! Varaus tulee tehdä Instagramin kautta viestillä.

Jäsenmaksu

25 € vuodessa varsinaiselta jäseneltä
10€ vuodessa päätoimiselta opiskelijalta
120 € vuodessa yhteisöjäseneltä

Haluan liittyä jäseneksi